onDeck

OnDeck is een zijtak van de Deckstar Academy om aanstormend talent te werven, ondersteunen en te begeleiden. Deckstar creëert een podium voor dit talent om zich te kunnen ontwikkelen.

OnDeck is gericht op talenten tussen de 12 en 17 jaar.

OnDeck en/of Deckstar Academy ontvangen geen overheidssubsidies en dat vraagt dus om ondernemerschap. Daarom investeren wij in de OnDeck talenten door middel van ervaring, tijd, energie, geduld en eigen financiële middelen. OnDeck laat deze talenten op een verantwoorde manier kennis maken met de entertainmentbranche.

OnDeck (~ On-Deck)

1. Ontdekken van facetten binnen de muziek- en entertainmentindustrie.
2. On Decks, met betrekking tot dj’s om door middel van apparatuur muziek te creëren en ten gehore te brengen.
3. On Deck, aan boord komen en mee mogen varen op.
4. Educatieve zijtak en herleiding vanuit Deckstar Events – DJ’sCenoia


Lars van Gils aka Cenoia is 15 jaar oud, geboren en opgegroeid in Emmen. Op zijn tiende verjaardag heeft hij van zijn verjaardagsgeld zijn eerste DJ-controller gekocht en vanaf dat moment was hij verkocht aan het maken van muziek.

In 2015 heeft hij de DJ Contest tijdens het festival ‘De Opening’ in zijn woonplaats Emmen gewonnen. Na Emmen wil hij de rest van Nederland veroveren. Zijn sets bestaan uit energiek tracks en een mix van Bass House, Dubstep en Trap.


DJ Mauro


Met zijn 16 jaar heeft hij de passie voor muziek al vroeg ontwikkeld. Mauro wist heel goed wat hij wilde en maakte zijn ouders op z’n 10e jaar al duidelijk, dj workshops te willen gaan volgen.

Met de begeleiding via OnDeck heeft hij inmiddels de eerste gigs op zijn naam
staan. Zo stond Mauro op een groot studentenfeest met 800 bezoekers en heeft hij op het Eindfeest van de KEI-week gedraaid met 5500 man. Hij stond toen in de line-up met o.a. Dirtcaps en Mr. Polska.


JatoBeat


Lars aka JatoBeat is 15 jaar en al geruime tijd bezig als producer. Daarnaast draait hij ook steeds vaker als dj.

Zo stond hij al op verscheidene bevrijdingsfestivals en heeft hij een maandelijkse residentie op het Mega Scholierenfeest in Emmen.


Tyler


Toen Dj Tyler aka Tycho Akkermans 9 jaar was, begon hij al zijn eerste echte
feestjes te draaien bij eigen familie.
Zijn hele leven heeft hij al interesse in muziek.

Inmiddels heeft hij zelfs al op feesten van 40 tot 900 man gedraaid.


DANIELV


Mees aka DANIELV is een 16 jarige Dj/Producer. Op zijn 9e is hij begonnen met draaien en op zijn 12e met het produceren van zijn eigen muziek.

DANIELV begon als resident Dj bij verschillende scholierenfeesten en bracht in 2017 zijn eerste track uit.