“A danceable experience with a touch of summer” is hoe Duguneh zijn stijl beschreef tijdens een vakantie. Een half uur later werd hij gevraagd te draaien op een strandfeest waar zelfs Shaggy onder de volle maan danste. Een herinnering die je jaren later nog terughoort in Duguneh’s muziekcombinatie van Afrikaanse, Latin, urban en dancemuziek.

Duguneh heeft een druk schema met meer dan 100 shows per jaar. Mede door shows variërend van Nederland tot de zonnige kusten van Spanje, en zijn opvallende zomerse muziekstijl, is hij ongetwijfeld een snelgroeiende artiest.

Het nummer “Sufre”, waarvoor Duguneh samenwerkte met Emy Perez (voormalige voorprogramma van o.a. Shakira), ging in de zomer van 2018 viraal. Het nummer werd uitgebracht op PM Recordings (o.a. Daddy Yankee, Flo Rida, Lil’ Wayne en Mohombi) en stond in de Top 10 Virals van Spotify in Nederland. Zelfs na de succesvolle zomer van 2018 wordt ‘Sufre’ nog steeds op grote schaal gestreamd, gespeeld door DJ’s en gebruikt voor tv-programma’s als The Voice of Holland.

Website: Duguneh