Geïnspireerd door zijn half Gambiaanse roots, en met het doel om verschillende culturen van over de wereld te verenigen, heeft Duguneh een authentieke muziekstijl gecreëerd waarin hij Afrikaanse klanken combineert met toegankelijke dancemuziek.

Duguneh’s producties worden gebruikt door gerenommeerde artiesten, radio en tv. Zijn debuutsingle “Sufre” stond in Spotify’s Viral charts. De unieke sound van Duguneh is niet daarna onopgemerkt gebleven, en leidde tot samenwerkingen met sterren als Mohombi en rapper Savage.

Naast muziek probeert Duguneh zijn volgers bewust te maken van duurzaamheid en de verdere ontwikkeling van Afrika. Zo ondersteunt de onlangs gelanceerde kledinglijn van Duguneh goede doelen die werken aan positieve klimaatverandering in Afrika.

Opvallende muziekproducties, 100+ shows per jaar en een dosis positieve energie, suggereren dat we de komende tijd veel van Duguneh kunnen verwachten. Duguneh is een van de opkomende Nederlandse artiesten om in de gaten te houden.

Live shows

In razendsnelle tempo neemt de zomerse Duguneh je mee op reis. Op reis langs de tropische kusten van dancemuziek, de zwoelste jungles van urban muziek tot de grotten van vergeten guilty pleasures.

Bereid je voor op een energieke DJ-show vol vrolijkheid, entertainment en zonneschijn. Duguneh weet als geen ander hoe je dé zomerse feestbeleving creëert.

Bekijk ook:

www.djduguneh.com