Geïnspireerd door zijn half Gambiaanse roots, heeft Duguneh een authentieke stijl gecreëerd waarin hij de klanken van Afrika combineert met Westerse dancemuziek.

De single “Sufre”, waarvoor Duguneh samenwerkte met Shakira’s voormalige voorprogramma Emy Perez, is getipt door de Top 40 en stond op #10 in Spotify’s Viral 50.

Duguneh’s release “Milky Way” is in augustus 2019 uitgebracht, en is een samenwerking met zangers Abi F Jones (UK) en Jay Fonseca.

Al met al is Duguneh een stijgende artiest om in de gaten te houden. Opvallende muziekproducties, een authentieke uitstraling en 100+ live shows per jaar, suggereren dat we veel van Duguneh kunnen verwachten.

Live shows

In razend tempo neemt de zomerse Duguneh je mee op reis. Op reis langs de tropische kusten van dancemuziek, de zwoelste jungles van urban muziek tot de grotten waar je guilty pleasures zijn verstopt.

Bereid je voor op een afwisselende DJ-show vol happiness, entertainment en eindeloze energie. Duguneh, die in de zomer op #10 in Spotify’s Viral 50 stond, weet als geen ander hoe je dé zomerse feestbeleving creëert.

Bekijk ook:

www.djduguneh.nl